Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Voor de chocoladeganache: laat de chocolade en de melk au bain-marie smelten.
Wanneer de textuur glad is, voeg je geleidelijk honing en olijfolie toe en laat je het mengsel een paar uur afkoelen. Voeg geleidelijk honing en olijfolie toe wanneer de textuur glad is en laat het mengsel een paar uur afkoelen
Voor de crème anglaise: giet de melk in een pan en voeg het in tweeën gespleten vanillestokje eraan toe in een pan en breng het geheel aan de kook. Laat 10 minuten trekken en verwijder vervolgens het vanillestokje.
Klop de eidooiers en de suiker in een grote pot tot een geblancheerd mengsel. Voeg de melk en de maïzena toe en laat het op een laag vuur opwarmen. Roer en zorg ervoor dat het mengsel niet kookt. Haal van het vuur, klop stevig op en plaats in de koelkast.
Giet de crème anglaise in een diep bord. Voeg een quenelle ganache toe. Bestrooi met fleur de sel en peper.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.