Ovengebakken peren gevuld met noten en roquefort | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ovengebakken peren gevuld met noten en roquefort

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de peren doormidden, ontpit en haal het vruchtvlees eruit. Snij het in blokjes.
  2. Fruit de ui in wat olijfolie. Voeg de prei toe en laat goudbruin bakken. Hou apart.
  3. Wanneer het mengsel is afgekoeld, voeg je de perenblokjes, de noten, de peterselie en de roquefort toe. Vul de peren met het mengsel en zet 20 min in de oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Peren 2
  • Ui, gehakt 0.50
  • Olijfolie
  • Prei, fijngesneden 0.25
  • Noten, grof gehakt 50 g
  • Peterselie, gehakt 1 el
  • Roquefort Carrefour, verkruimeld 50 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Peren 2
  • Ui, gehakt 0.50
  • Olijfolie
  • Prei, fijngesneden 0.25
  • Noten, grof gehakt 50 g
  • Peterselie, gehakt 1 el
  • Roquefort Carrefour, verkruimeld 50 g