Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Tiramisu rolcake

Voorbereiding 30 min.
Kook 10 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 10 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Klop de eieren met de suiker witschuimig. Zeef er geleidelijk de bloem en het maïszetmeel bij en spatel ze erdoor. Giet dit deeg op de bakplaat en strijk het gelijkmatig uit met behulp van een spatel. Bak 8 à 10 min in de oven, tot het gebak goudgeel kleurt.

  2. Haal de biscuit uit de oven en kantel hem meteen op een schone, iets bevochtigde handdoek, met het bakpapier er nog op. Laat afkoelen en trek er dan heel voorzichtig het bakpapier af.

  3. Klop de room stijf met de bloemsuiker. Schep er de mascarpone, de oploskoffie en de amaretto onder. Besmeer de biscuit met een deel van dit roommengsel, strooi er cacaopoeder over en rol voorzichtig op. Bedek de hele rol met de rest van het roommengsel en bestrooi met cacaopoeder. Laat 30 min rusten in de koelkast.

    1 cake = 6 personen
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 338 kcal
Vetten 23 g
koolhydraten 28 g
waarvan suikers 22 g
vezels 0.5 g
Eiwitten 4.7 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen

Voor de biscuitrol

  • Eieren 1
  • Fijne kristalsuiker 25 g
  • Zelfrijzende bloem 13.33 g
  • Maïszetmeel 8 g

Voor de vulling

  • Room 30% VG 66.67 ml
  • Bloemsuiker 50 g
  • Mascarpone 133.33 g
  • Oploskoffie 0.33 snuifje
  • Amaretto 1 el
  • Cacaopoeder
  • Ingrediënten voor:
  • 6Personen

Voor de biscuitrol

  • Eieren 1
  • Fijne kristalsuiker 25 g
  • Zelfrijzende bloem 13.33 g
  • Maïszetmeel 8 g

Voor de vulling

  • Room 30% VG 66.67 ml
  • Bloemsuiker 50 g
  • Mascarpone 133.33 g
  • Oploskoffie 0.33 snuifje
  • Amaretto 1 el
  • Cacaopoeder