Gevulde kool met paprika’s | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde kool met paprika’s

Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de spitskolen in de lengte in tweeën en blancheer ze 5 min in gezouten kokend water. Laat ze uitlekken, haal er de binnenste bladeren uit en snij die in dunne reepjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat een klontje boter smelten in een pan en fruit de blokjes paprika en de reepjes kool. Meng deze groenten door het gehakt en voeg het paneermeel, de pijnboompitten en de munt toe. Meng goed en kruid met zout en peper.
  3. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en beboter dat. Vul de kolen op met de bereiding, leg ze in de ovenschaal en bak 20 min in de oven. Bestrooi met munt en serveer met de rijst erbij.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Spitsko(o)l(en) 1
  • Rijst 125 g
  • Boter
  • Paprika’s (geel, rood en groen), in kleine blokjes 1.5
  • Gemengd gehakt 250 g
  • Paneermeel 2 el
  • Pijnboompitten 10 g
  • Verse munt, fijngesnipperd + extra voor de afwerking 1.5 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Spitsko(o)l(en) 1
  • Rijst 125 g
  • Boter
  • Paprika’s (geel, rood en groen), in kleine blokjes 1.5
  • Gemengd gehakt 250 g
  • Paneermeel 2 el
  • Pijnboompitten 10 g
  • Verse munt, fijngesnipperd + extra voor de afwerking 1.5 el
  • Zout, peper