Lentesoep van ovengebakken radijsjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lentesoep van ovengebakken radijsjes

Voorbereiding 5 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was de radijzen en snij doormidden. Schik in een ovenschotel, besprenkel met olijfolie, bestrooi met tijm en citroenzout en zet 35 min in de oven.
  2. Verwarm de groentebouillon en voeg er de gebakken radijzen aan toe, waarvan je er enkeleopzij houdt voor de afwerking. Mix de bouillon.
  3. Versier de soep met een plukje kervel en radij splakjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bosjes radijzen 2
  • Olijfolie 1 el
  • Takjes tijm 3
  • Citroenzout
  • Groentebouillon 400 ml
  • Plukjes kervel 2
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bosjes radijzen 2
  • Olijfolie 1 el
  • Takjes tijm 3
  • Citroenzout
  • Groentebouillon 400 ml
  • Plukjes kervel 2