Pompoencappuccino | Carrefour

Pompoencappuccino

Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de pompoen in stukken en kook ze 15 min, samen met de ui. Mix met ¼ van de room en kruid met peper en zout.
  2. Klop de rest van de room schuimend.
  3. Serveer de pompoencrème in een glas, afgewerkt met de opgeklopte room. Versier met enkele gehakte hazelnoten en wat gesnipperde kruiden.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pompoen, geschild en ontpit 400 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Vloeibare verse room, 35% VG 10 cl.
  • Enkele hazelnoten
  • Enkele takjes koriander of peterselie
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pompoen, geschild en ontpit 400 g
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Vloeibare verse room, 35% VG 10 cl.
  • Enkele hazelnoten
  • Enkele takjes koriander of peterselie
  • Peper en zout