Pompoencrème met oosterse aroma's | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pompoencrème met oosterse aroma's

Pompoencrème met oosterse aroma's

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de gember met de sjalot glazig in wat olie. Voeg de currypasta toe en verwarm nog even.
  2. Breng in dezelfde kookpot de kokosmelk met de bouillon en de vissaus aan de kook. Voeg de pompoenblokjes toe en laat 10 min. sudderen.
  3. Mix het mengsel tot een gladde soep, giet het limoensap erbij en verdeel over de glazen. Bestrooi met de uiringetjes en de sesamzaadjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Verse gember, gesnipperd 1 cm
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Olijfolie
  • Rode currypasta 1 el
  • Kokosmelk 100 ml
  • Gevogeltebouillon 100 ml
  • Vissaus (nuoc mam) 1 el
  • Pompoen (bv. butternut), in blokjes 0.25
  • Limoen (sap) 0.25
  • Lente-ui, fijngesnipperd 0.50
  • Sesamzaadjes, geroosterd
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Verse gember, gesnipperd 1 cm
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Olijfolie
  • Rode currypasta 1 el
  • Kokosmelk 100 ml
  • Gevogeltebouillon 100 ml
  • Vissaus (nuoc mam) 1 el
  • Pompoen (bv. butternut), in blokjes 0.25
  • Limoen (sap) 0.25
  • Lente-ui, fijngesnipperd 0.50
  • Sesamzaadjes, geroosterd