Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de aardappelen en kook ze in 20 min gaar in gezouten water. Laat ze afkoelen. Kook de erwten 5 min en giet ze af. Plet de aardappelen tot een gladde puree en schep er de erwten onder.
Pel en pers de knoflook. Hak de paprika, de gember en de koriander fijn. Bak de knoflook, de paprika, de gember en de komijn in een scheutje olijfolie. Schep deze bereiding onder de aardappelpuree en meng goed. Voeg ook de koriander toe en kruid met zout. Meng nogmaals goed. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verdeel de vulling over de vierkanten deeg en plooi het deeg erover. Druk de randen goed aan met een vork om de samosa’s dicht te lassen. Leg ze op de bakplaat en besprenkel ze met olijfolie. Bak ze in 15 à 18 min goudbruin in de oven. Serveer flink warm.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 200 kcal |
Vetten | 13 g |
koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 1,7 g |
vezels | 1,7 g |
Eiwitten | 3,8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.