Carpaccio van biet, appel en hazelnoot | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Carpaccio van biet, appel en hazelnoot

Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de appel en de biet met een mandoline of scherp mes in flinterdunne schijfjes.
  2. Rooster de hazelnoten enkele minuten in een warme pan. Hak ze fijn.
  3. Schik op de borden afwisselend een schijfje biet, een schijfje appel en een schijfje kaas in een roosvorm.
  4. Breng op smaak met een scheut hazelnootolie en werk af met de gehakte hazelnoten en de peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rauwe biet, geschild 0.50
  • Appel, type Golden 0.50
  • Sneetjes kaas, type Oud Brugge 2
  • Hazelnoten 15 g
  • Hazelnotenolie 2 el
  • Gehakte peterselie 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rauwe biet, geschild 0.50
  • Appel, type Golden 0.50
  • Sneetjes kaas, type Oud Brugge 2
  • Hazelnoten 15 g
  • Hazelnotenolie 2 el
  • Gehakte peterselie 1 el