Eton mess met aardbeien en meringue | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Eton mess met aardbeien en meringue

Eton mess met aardbeien en meringue

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Rasp de zeste van de limoen en meng met de yoghurt en de bloemsuiker. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij de vruchten in stukken. Hak de pistaches fijn.

  2. Verkruimel de meringues en verdeel de helft ervan over glazen bokalen. Bedek met een laag yoghurt en leg er stukjes aardbei op. Herhaal deze laagjes.

  3. Bestrooi tot slot met de pistaches en versier met een takje verse munt.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 163 kcal
Vetten 7,2 g
koolhydraten 20 g
waarvan suikers 19 g
vezels 1,6 g
Eiwitten 3,9 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Limoen 0.5
  • Griekse yoghurt 75 g
  • Bloemsuiker 1 el
  • Aardbeien 75 g
  • Pistaches 2 el
  • Grote meringues 1
  • Takjes verse munt 1
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Limoen 0.5
  • Griekse yoghurt 75 g
  • Bloemsuiker 1 el
  • Aardbeien 75 g
  • Pistaches 2 el
  • Grote meringues 1
  • Takjes verse munt 1