Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de mosselen met de groenten. Haal ze uit de schelpen. Giet de eieren, de bloem en het paneermeel in drie verschillende kommen. Haal de mosselen door de bloem, daarna door de losgeklopte eieren en tot slot door het paneermeel.
  2. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de mosselen goudbruin. Steek ze per twee op een stokje met ertussen een paprikablokje.
  3. Maak een vinaigrette van de yoghurt, de mosterd en de azijn en kruid met peper en zout. Besprenkel de bietensalade met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer de brochettes met de vinaigrette apart.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Mosselen, schoongemaakt 0.50 kg
  • Zakje mosselgroenten 0.50
  • Eieren, los geklopt 1
  • Bloem 50 g
  • Paneermeel 50 g
  • Olijfolie
  • Groene paprika’s, in blokjes 1
  • Volle yoghurt 75 ml
  • Mosterd 0.50 el
  • Witte wijnazijn 0.50 el
  • Rode bietensalade 100 g
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Mosselen, schoongemaakt 0.50 kg
  • Zakje mosselgroenten 0.50
  • Eieren, los geklopt 1
  • Bloem 50 g
  • Paneermeel 50 g
  • Olijfolie
  • Groene paprika’s, in blokjes 1
  • Volle yoghurt 75 ml
  • Mosterd 0.50 el
  • Witte wijnazijn 0.50 el
  • Rode bietensalade 100 g
  • Peper, zout