Varkensvlees zoetzuur met mango, ananas en basilicum | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Varkensvlees zoetzuur met mango, ananas en basilicum

Varkensvlees zoetzuur met mango, ananas en basilicum

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng het vlees met de currypasta. Verwarm 1 el olie in de wok en bak er kort de reepjes vlees in. Schep het vlees uit de pan en hou het apart. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en zet apart.
  2. Fruit in de wok de ui, de blokjes ananas en mango samen 2 min. Voeg de aspergepunten en 2 el water toe en laat even sudderen. Voeg dan de kerstomaatjes toe.
  3. Schep het vlees weer in de wok en roer goed. Kruid met limoensap, vissaus, suiker en 2/3 van het basilicum. Proef en kruid eventueel nog een beetje bij. Verdeel de rijst over de borden en schep er vlees en groenten bij. Strooi er cashewnoten over en werk af met de resterende basilicumblaadjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Varkensfilet, in dunne reepjes 250 g
  • Gele currypasta 1.5 el
  • Plantaardige olie
  • Basmatirijst 120 g
  • Rode ui, gesnipperd 0.50
  • Verse ananas, in blokjes 75 g
  • Mango, in blokjes 50 g
  • Groene aspergepunten 100 g
  • Kerstomaatjes, gehalveerd 100 g
  • Limoensap 1 el
  • Vissaus 0.50 el
  • Bruine suiker 0.50 el
  • Handvol basilicumblaadjes 1
  • Cashewnoten, grof gehakt
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Varkensfilet, in dunne reepjes 250 g
  • Gele currypasta 1.5 el
  • Plantaardige olie
  • Basmatirijst 120 g
  • Rode ui, gesnipperd 0.50
  • Verse ananas, in blokjes 75 g
  • Mango, in blokjes 50 g
  • Groene aspergepunten 100 g
  • Kerstomaatjes, gehalveerd 100 g
  • Limoensap 1 el
  • Vissaus 0.50 el
  • Bruine suiker 0.50 el
  • Handvol basilicumblaadjes 1
  • Cashewnoten, grof gehakt