Leg enkele plukjes munt opzij. Breng in een pannetje een bodempje water aan de kook met 100 g blauwe bessen en de rest van de munt. Prak de bessen fijn met een vork en zeef de coulis door een puntzeef.
Breng water aan de kook. Zet het vuur uit en leg er het builtje thee in. Laat 4 min trekken en verwijder het builtje. Voeg de honing en de bessencoulis toe en laat volledig afkoelen. Prik de rest van de blauwe bessen op kleine spiesjes.
Pers de citroenen uit. Giet het citroensap en het kokoswater bij de thee. Vul de glazen met ijsblokjes en giet er de ijsthee over. Werk af met een spiesje met blauwe bessen, frambozen en aardbeien.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
26 kcal
Vetten
0 g
koolhydraten
5,6 g
waarvan suikers
6,5 g
vezels
1,2 g
Eiwitten
0,3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.