Ter voorbereiding, hak de pinda’s grof. Schaaf de spitskool. Schil en rasp de wortel. Snipper de lente-uitjes. Hak de koriander fijn.
Rooster op een matig vuur de pinda’s in een pan zonder vetstof. Let erop dat ze niet verbranden!
Kook de vermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ze met de spitskool, de wortel, de sojascheuten, de lente-ui, de koriander, de gebakken uitjes en de pinda’s.
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette, schep over de salade en meng voorzichtig. Laat 1 u (of een nacht) rusten en serveer op kamertemperatuur.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
157 kcal
Vetten
7.20 g
koolhydraten
16 g
waarvan suikers
2.80 g
vezels
1.70 g
Eiwitten
4.10 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.