Chinese vermicelli-salade | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Chinese vermicelli-salade

Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk

Ter voorbereiding, hak de pinda’s grof. Schaaf de spitskool. Schil en rasp de wortel. Snipper de lente-uitjes. Hak de koriander fijn.

  1. Rooster op een matig vuur de pinda’s in een pan zonder vetstof. Let erop dat ze niet verbranden!

  2. Kook de vermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ze met de spitskool, de wortel, de sojascheuten, de lente-ui, de koriander, de gebakken uitjes en de pinda’s.

  3. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette, schep over de salade en meng voorzichtig. Laat 1 u (of een nacht) rusten en serveer op kamertemperatuur.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 157 kcal
Vetten 7.20 g
koolhydraten 16 g
waarvan suikers 2.80 g
vezels 1.70 g
Eiwitten 4.10 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pinda's 2 el
  • Rijstvermicelli 50 g
  • Spitskool 60 g
  • Wortel 1/2
  • Sojascheuten 50 g
  • Lente-uitjes 1
  • Verse koriander 10 g
  • Gebakken uien 1 el

Voor de vinaigrette

  • Sojasaus 1 el
  • Rijstazijn 0.50 el
  • Olie met neutrale smaak 0.50 el
  • Sesamolie 0.50 el
  • Thai chili saus 0.50 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pinda's 2 el
  • Rijstvermicelli 50 g
  • Spitskool 60 g
  • Wortel 1/2
  • Sojascheuten 50 g
  • Lente-uitjes 1
  • Verse koriander 10 g
  • Gebakken uien 1 el

Voor de vinaigrette

  • Sojasaus 1 el
  • Rijstazijn 0.50 el
  • Olie met neutrale smaak 0.50 el
  • Sesamolie 0.50 el
  • Thai chili saus 0.50 tl