Penne met putanesca-saus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Penne met putanesca-saus

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de penne beetgaar in gezouten water. Stoof intussen de knoflook en de sjalot aan in wat olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe.
  2. Halveer de olijven en voeg ze toe aan de saus, samen met de kappertjes en de fijngesneden ansjovis. Kruid met peper.
  3. Meng er net voor het serveren wat verse fijngehakte peterselie en Parmezaanschilfers onder. Meng de pasta onder de saus en schep op de borden. Werk af met nog wat extra Parmezaan.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Penne 200 g
  • Teentje knoflook, gepeld en fijngesnipperd 0.50
  • Sjalotje, gepeld en fijngesnipperd 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Blik tomaten in blokjes Carrefour Bio 0.50
  • Blik zwarte ontpitte olijven 0.25
  • Kappertjes 2 el
  • Blikje gezouten ansjovisfilets, fijngesneden 0.50
  • Handvol verse peterselie 0.50
  • Parmezaanschilfers
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Penne 200 g
  • Teentje knoflook, gepeld en fijngesnipperd 0.50
  • Sjalotje, gepeld en fijngesnipperd 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Blik tomaten in blokjes Carrefour Bio 0.50
  • Blik zwarte ontpitte olijven 0.25
  • Kappertjes 2 el
  • Blikje gezouten ansjovisfilets, fijngesneden 0.50
  • Handvol verse peterselie 0.50
  • Parmezaanschilfers
  • Peper

Nutritionele informatie

511 kcal

13,7 g vetten

695 g koolhydraten

9,3 g suikers

10,8 g vezels

22,2 g eiwitten