Thaise wok met selderij | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Thaise wok met selderij

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de selderij schoon en snij in stukjes van 1,5 à 2 cm. Pel de halve ui. Snipper de ui en de knoflook.
  2. Snij de kip let in reepjes en kruid met zout en peper. Verhit de olie in de wok en bak er de reepjes kip kort bruin in. Voeg de stukjes selderij, ui, knoflook en de geraspte gember toe en roerbak tot de ui en de knoflook glazig zijn. Voeg dan de chilivlokken toe en breng op smaak met de oestersaus, de sojasaus en de sesamolie.
  3. Kook de noedels volgens de aanwijzin- gen op de verpakking en doe ze bij de wok. Schep om, verdeel alles over verwarmde kommen en bestrooi met de lente-ui.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene selderij 25 g
  • Ui 0.25
  • Teentje knoflook 0.50
  • Kipfilet 0.50
  • Plantaardige olie 1
  • Stukje gember, geraspt 0.50
  • Mespunt chilivlokken 0.50
  • Oestersaus 0.50 el
  • Sojasaus 1 el
  • Sesamolie 0.50 el
  • Noedels
  • Lente-uitjes, fijngesnipperd 1
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene selderij 25 g
  • Ui 0.25
  • Teentje knoflook 0.50
  • Kipfilet 0.50
  • Plantaardige olie 1
  • Stukje gember, geraspt 0.50
  • Mespunt chilivlokken 0.50
  • Oestersaus 0.50 el
  • Sojasaus 1 el
  • Sesamolie 0.50 el
  • Noedels
  • Lente-uitjes, fijngesnipperd 1
  • Zout, peper

Nutritionele informatie

555 kcal

9,7 g mat. gr.

90,5 g glucides

6,3 g sucres

5,3 g fibres

23,7 g protéines