Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Voorverwarm de oven op 180°. Rooster het brood lichtjes (2 fijne sneetjes Biaform volkorenbroo
Beleg elke toast met enkele sneetjes geitenkaas (2 of 3 naar smaak). Zet 4 à 5 minuten in de oven. Haal de pitten uit de granaatappel.
Neem de toast met geitenkaas uit de oven. Strooi er granaatappelpitten over en in de pan geroosterde pijnboompitten. Kruid naar smaak, versier met enkele blaadjes rucola.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.