Pizza aubergine harissa | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pizza aubergine harissa

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk

Zin in een heerlijk zelfgemaakt deeg? Probeer ons recept van pizzadeeg! En waarom niet je eigen tomatensaus maken?

  1. Roer de harissa door de tomatensaus. Snij de aubergine in rondjes. Spoel de kikkererwten en laat ze uitlekken. Snij de rode ui in reepjes. Borstel wat olijfolie over de rondjes aubergine, kruid ze met peper en bak ze 2 min per kant in een hete braadpan.

  2. Besmeer het deeg met de tomatensaus en besprenkel met balsamicoazijn. Verdeel er de rondjes aubergine, de kikkererwten en de rode ui over. Verbrokkel daarover de feta en besprenkel met olijfolie. Bak 15 min in de oven.

  3. Bestrooi met peterselie en serveer.

    1 pizza = 1 persoon
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 163 kcal
Vetten 6 g
koolhydraten 19 g
waarvan suikers 2,3 g
vezels 3,6 g
Eiwitten 5,6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Harissa 2 el
  • Tomatensaus 200 ml
  • Aubergine 1
  • Kikkererwten 200 g
  • Rode ui 1
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn 2 el
  • Feta 200 g
  • Peterselie
  • Pizzadeeg 2
  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Harissa 2 el
  • Tomatensaus 200 ml
  • Aubergine 1
  • Kikkererwten 200 g
  • Rode ui 1
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn 2 el
  • Feta 200 g
  • Peterselie
  • Pizzadeeg 2