Pizza zalm ricotta | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pizza zalm ricotta

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk

Zin in een heerlijk zelfgemaakt deeg? Probeer ons recept van pizzadeeg!

  1. Roer de ricotta glad en breng op smaak met citroensap, zout en peper. Pel de sjalot en snij in schijfjes. Mix de dille met olijfolie. Kruid met zout en peper en giet door een fijne zeef.

  2. Snij de gerookte zalm in reepjes. Besmeer het deeg met de ricotta. Garneer met de sjalot, de gerookte zalm en kappertjes. Hak de pistaches grof en strooi ze over de pizza. Besprenkel met de dille-pesto en bak 15 min in de oven.

  3. Versier met plukjes dille en serveer.

    1 pizza = 1 persoon
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 246 kcal
Vetten 13 g
koolhydraten 24 g
waarvan suikers 1,6 g
vezels 1,8 g
Eiwitten 8,3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Ricotta 6 el
  • Citroensap 2 el
  • Peper
  • Zout
  • Sjalot 2
  • Bosje dille 2
  • Olijfolie 200 ml
  • Gerookte zalm 140 g
  • Kappertjes 2 el
  • Pistaches 4 el
  • Pizzadeeg 2
  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Ricotta 6 el
  • Citroensap 2 el
  • Peper
  • Zout
  • Sjalot 2
  • Bosje dille 2
  • Olijfolie 200 ml
  • Gerookte zalm 140 g
  • Kappertjes 2 el
  • Pistaches 4 el
  • Pizzadeeg 2