Pizzadeeg | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pizzadeeg

Voorbereiding 20 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Los de gist op in het lauwe water.

  2. Meng de gezeefde bloem met de olijfolie en het zout. Giet er de opgeloste gist bij, meng en kneed tot een glad deeg.

  3. Vorm een bal van het deeg, dek die af met een bevochtigde handdoek en laat minstens 1 uur rijzen op een warme plek.

    1 pizza = 1 persoon

Voor mals en elastisch deeg is glutenrijke bloem nodig, zoals T45 of griesmeel. En is je kraantjeswater erg kalkrijk, gebruik dan liever mineraalwater.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 231 kcal
Vetten 2,0 g
koolhydraten 45 g
waarvan suikers 1,7 g
vezels 2,1 g
Eiwitten 7,0 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Gedroogde gist 14 g
  • Lauw water 200 ml
  • Bloem 400 g
  • Olijfolie 2 tl
  • Zout 10 g
  • Ingrediënten voor:
  • 1Personen
  • Gedroogde gist 14 g
  • Lauw water 200 ml
  • Bloem 400 g
  • Olijfolie 2 tl
  • Zout 10 g