Hartige muffins met ei, chorizo en tomaat | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Hartige muffins met ei, chorizo en tomaat

Hartige muffins met ei, chorizo en tomaat

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Blancheer de erwten kort in gezouten kokend water en giet ze af. Klop de eieren los met de melk. Kruid ze met zout, peper en de Provençaalse kruiden. Snij de kerstomaten in stukken. Pel de rode ui en snij hem in dunne halve maantjes. Snij de chorizo in plakjes, en dan elk plakje in vieren.

  2. Beboter een muffinvorm en bestuif met wat bloem. Giet er een laagje eimengsel in tot de kuiltjes half gevuld zijn. Voeg chorizo, rode ui, erwten en kerstomaten toe. Bedek met de rest van het eimengsel.

  3. Bak de muffins 15 à 20 min in de oven. Laat ze afkoelen voor je ze uit de vormpjes haalt en serveert.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 255 kcal
Vetten 20 g
koolhydraten 4,6 g
waarvan suikers 1,2 g
vezels 1,0 g
Eiwitten 14 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Erwten 25 g
  • Eieren 3
  • Melk 25 ml
  • Provençaalse kruiden 0.5 el
  • Kerstomaten driekleurenmix 50 g
  • Rode ui 0.5
  • Chorizo 0.5
  • Boter 0.5 el
  • Bloem 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Erwten 25 g
  • Eieren 3
  • Melk 25 ml
  • Provençaalse kruiden 0.5 el
  • Kerstomaten driekleurenmix 50 g
  • Rode ui 0.5
  • Chorizo 0.5
  • Boter 0.5 el
  • Bloem 1 el
  • Zout
  • Peper