Taartjes met cantharellen en pancettachips | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Taartjes met cantharellen en pancettachips

Taartjes met cantharellen en pancettachips

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng het ei, verse kaas, melk, geraspte gruyère, versnipperd teentje look, peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak 2 versnipperde sjalotjes in 1 el warme olijfolie. Bak gedurende 2 tot 3 min de cantharellen met de gehakte rozemarijn en gehakte platte peterselie.
  3. Snij vierkanten van 7 cm uit 1 vel bladerdeeg en plaats ze in beboterde bakvormpjes, bak 7 min. Vul ze met de kaasmengeling en de cantharellen. Bak nog 7 tot 10 min in de oven. Werk af met sneetjes gegrilde pancetta.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ei 1
  • Roomkaas 3 el
  • Melk 4 el
  • Geraspte gruyère 50 g
  • Versnipperd teentje look 1
  • Zout, peper
  • Sjalotten 2
  • Olijfolie 1 el
  • Cantharellen 150 g
  • Gehakte rozemarijn 1 tl
  • Gehakte platte peterselie 3 el
  • Vel bladerdeeg 1
  • Sneetjes gegrilde pancetta 6
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ei 1
  • Roomkaas 3 el
  • Melk 4 el
  • Geraspte gruyère 50 g
  • Versnipperd teentje look 1
  • Zout, peper
  • Sjalotten 2
  • Olijfolie 1 el
  • Cantharellen 150 g
  • Gehakte rozemarijn 1 tl
  • Gehakte platte peterselie 3 el
  • Vel bladerdeeg 1
  • Sneetjes gegrilde pancetta 6