Niet toegevoegd

Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Maak eerst de stoemp: schil de zoete aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en laat ze wat uitdampen. Plet ze grof en voeg daarbij de kokosolie toe. Voeg daarna de kokosroom toe, meng en kruid met zout en peper.
Snij de kipfilets in stukken en kruid ze met zout en peper. Giet de bloem in een bord, klop in een ander bord de eieren los en schep de gekookte quinoa in een derde bord. Rol de stukken kip eerst door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door de quinoa. Zorg ervoor dat de stukken kip een mooie laag quinoa krijgen. Verhit de olie in een braadpan en bak de nuggets goudbruin in 4 à 5 min per kant.
Snij de lente-uitjes in de lengte in tweeën en bak ze kort in een andere braadpan in een scheutje olie. Hak de amandelen grof. Verdeel de stoemp over bowls en serveer met de lente-ui, de amandelen, de peterselie en de chicken nuggets.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 142 kcal |
Vetten | 4,8 g |
koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 2,4 g |
vezels | 2,5 g |
Eiwitten | 6,3 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.