Quinoaburgers met mozzarella en wortelsalade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Quinoaburgers met mozzarella en wortelsalade

Voorbereiding 40 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 40 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen. Meng de azijn en de olijfolie met de wortels en kruid met peper en zout. Bewaar fris. 
  2. Meng de eieren met de quinoa. Voeg de fijne kruiden, de ui, de mozzarella, de look en de komijn toe. Kruid met peper en zout. Voeg de bloem toe aan het mengsel, maak je handen nat en maak kleine hamburgers. 
  3. Verhit de olie in een pan. Bak de kleine burgers goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de limoenkwartjes en de wortelsalade in een blad ijsbergsla. Heerlijk met een dipsaus op basis van yoghurt.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Quinoa 100 g
  • Witte wijnazijn 0.50 el
  • Olijfolie
  • Wortels, geraspt 2
  • Grote ei(eren), geklopt 1
  • Eierdooier, geklopt 1
  • Platte peterselie, fijngehakt 1 el
  • Verse munt, gehakt 1 el
  • Lente-uien, gehakt 1
  • Minimozzarellaballetjes in 4 gesneden 40 g
  • Teentjes look, geperst 1
  • Komijn 0.50 tl
  • Bloem 2 el
  • Plantaardige olie
  • Enkele limoenkwartjes
  • Grote bladen ijsbergsla 2
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Quinoa 100 g
  • Witte wijnazijn 0.50 el
  • Olijfolie
  • Wortels, geraspt 2
  • Grote ei(eren), geklopt 1
  • Eierdooier, geklopt 1
  • Platte peterselie, fijngehakt 1 el
  • Verse munt, gehakt 1 el
  • Lente-uien, gehakt 1
  • Minimozzarellaballetjes in 4 gesneden 40 g
  • Teentjes look, geperst 1
  • Komijn 0.50 tl
  • Bloem 2 el
  • Plantaardige olie
  • Enkele limoenkwartjes
  • Grote bladen ijsbergsla 2
  • Peper, zout