Salade van wilde rijst en granaatappel | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 5 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.
  2. Meng in een kom de noten, de munt en de rode ui. Meng de afgekoelde rijst erdoor.
  3. Voeg de granaatappelpitten toe en besprenkel alles met de olijfolie en de citroenzeste. Kruid naar smaak met peper en zout.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rijstmengeling: Camargue-, wilde en langkorrelrijst 135 g
  • Notenmengeling: wal-, hazel- en cashewnoten 50 g
  • Bosje munt, gehakt 0.50
  • Rode ui, gesnipperd 0.25
  • Granaatappel 0.50
  • Extra vierge olijfolie
  • Citroen (zeste) 1
  • Zout, zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rijstmengeling: Camargue-, wilde en langkorrelrijst 135 g
  • Notenmengeling: wal-, hazel- en cashewnoten 50 g
  • Bosje munt, gehakt 0.50
  • Rode ui, gesnipperd 0.25
  • Granaatappel 0.50
  • Extra vierge olijfolie
  • Citroen (zeste) 1
  • Zout, zwarte peper