Gegrilde zoete aardappelen met ahorn-kaneelboter | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gegrilde zoete aardappelen met ahorn-kaneelboter

Gegrilde zoete aardappelen met ahorn-kaneelboter

Voorbereiding 10 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Wikkel de zoete aardappelen in stukjes aluminiumfolie en leg ze opzij op de barbecue. Bak ze 50 min tot 1 u en draai ze geregeld om. 
  2. Maak intussen de ahorn-kaneelboter: meng de boter met de ahornsiroop, de kaneel en het gehakte pepertje. 
  3. Leg de boter op een vel bakpapier, rol op tot een worstje en leg in de koelkast. Snij de boter in plakjes net voor je ze opdient bij de zoete aardappelen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zoete aardappelen 2

voor de ahorn-kaneelboter:

  • Boter op kamertemperatuur 3 el
  • Ahornsiroop 0.50 el
  • Kaneelpoeder 1 tl
  • Klein rood pepertje, gehakt 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zoete aardappelen 2

voor de ahorn-kaneelboter:

  • Boter op kamertemperatuur 3 el
  • Ahornsiroop 0.50 el
  • Kaneelpoeder 1 tl
  • Klein rood pepertje, gehakt 0.50