Granenkoekjes met spinazie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Granenkoekjes met spinazie

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de boontjes en de sluimererwten schoon. Snij de boontjes in tweeën. Kook ze 5 min in licht gezouten water en voeg de laatste paar minuten de sluimererwten en de erwten toe. Giet alle groenten af en laat ze schrikken onder koud water.
  2. Bak de chipolata's goudbruin in de hete boter en kruid ze met zout en peper. Snij ze in kleine stukjes. Doe de boontjes, sluimererwten en erwten in een grote slakom en voeg de tijm en de tomaten toe. Meng goed en voeg een scheutje olijfolie en het citroensap toe.
  3. Leg de stukjes chipolata op de salade en werk af met Parmezaan.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene boontjes 150 g
  • Sluimererwten 150 g
  • Diepvrieserwten 100 g
  • Chipolata 250 g
  • Boter
  • Takjes tijm 2
  • Gedroogde tomaten op olie, uitgelekt en fijngehakt 60 g
  • Olijfolie
  • Citroen (sap) 0.25
  • Parmezaan
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene boontjes 150 g
  • Sluimererwten 150 g
  • Diepvrieserwten 100 g
  • Chipolata 250 g
  • Boter
  • Takjes tijm 2
  • Gedroogde tomaten op olie, uitgelekt en fijngehakt 60 g
  • Olijfolie
  • Citroen (sap) 0.25
  • Parmezaan
  • Zout, peper