Niet toegevoegd

Gebakken gnocchi met oesterzwammen, spinazie en geitenkaassaus
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en snij in blokjes. Leg op een bakplaat. Bestrooi met komijn- en paprikapoeder, zout en peper. Besprenkel met olijfolie en gril 40 min in de oven.
Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze grof. Haal de pitten uit de granaatappel. Kook de spruiten in 6 min gaar in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de sla, de groenten, de hazelnoten, de quinoa en de granaatappelpitten over de borden. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en sprenkel over de salade.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 124 kcal |
Vetten | 8,0 g |
koolhydraten | 7,6 g |
waarvan suikers | 3,5 g |
vezels | 3,7 g |
Eiwitten | 3,6 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.