Herfstsalade met quinoa en gegrilde pompoen | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Herfstsalade met quinoa en gegrilde pompoen

Voorbereiding 15 min.
Kook 56 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 56 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en snij in blokjes. Leg op een bakplaat. Bestrooi met komijn- en paprikapoeder, zout en peper. Besprenkel met olijfolie en gril 40 min in de oven.

  2. Rooster de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze grof. Haal de pitten uit de granaatappel. Kook de spruiten in 6 min gaar in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verdeel de sla, de groenten, de hazelnoten, de quinoa en de granaatappelpitten over de borden. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en sprenkel over de salade.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 124 kcal
Vetten 8,0 g
koolhydraten 7,6 g
waarvan suikers 3,5 g
vezels 3,7 g
Eiwitten 3,6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pompoen 300 g
  • Komijnpoeder 0.50 el
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Olijfolie
  • Gepelde hazelnoten 50 g
  • Granaatappel 0.50
  • Spruiten 150 g
  • Quinoa 50 g
  • Zakje gemengde sla 0.50

Voor de vinaigrette

  • Tahin (sesampasta) 2 el
  • Esdoornsiroop 1 el
  • Wijnazijn 1 el
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Pompoen 300 g
  • Komijnpoeder 0.50 el
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Olijfolie
  • Gepelde hazelnoten 50 g
  • Granaatappel 0.50
  • Spruiten 150 g
  • Quinoa 50 g
  • Zakje gemengde sla 0.50

Voor de vinaigrette

  • Tahin (sesampasta) 2 el
  • Esdoornsiroop 1 el
  • Wijnazijn 1 el
  • Peper
  • Zout