Slaatje van rabarber, venkel, biet en geitenkaas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Slaatje van rabarber, venkel, biet en geitenkaas

Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de biet in dobbelsteentjes, de rabarber in heel dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes (met de mandoline of een dunschiller). Bewaar het groen van de venkel. 
  2. Meng in een kom de biet met de rabarber en de venkel. Verkruimel er de geitenkaas over en bestrooi met blaadjes peterselie, de waterkers, plukjes venkelgroen en zonnebloempitten. 
  3. Besprenkel de salade met olijfolie en kruid naar smaak met zout en peper. Meng voorzichtig en dien op. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Betterave cuite 200 g
  • Branches de rhubarbe 1 (100g)
  • Petit bulbe de fenouil avec sa verdure 1
  • Fromage de chèvre doux 40 g
  • Quelques brins de persil plat
  • Botte de cresson 1
  • Huile d’olive extra vierge 1 el
  • Graines de tournesol 0.50 el
  • Sel, poivre du moulin
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Betterave cuite 200 g
  • Branches de rhubarbe 1 (100g)
  • Petit bulbe de fenouil avec sa verdure 1
  • Fromage de chèvre doux 40 g
  • Quelques brins de persil plat
  • Botte de cresson 1
  • Huile d’olive extra vierge 1 el
  • Graines de tournesol 0.50 el
  • Sel, poivre du moulin