Bruschetta met tonijn-mascarponecrème en kapperappels | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bruschetta met tonijn-mascarponecrème en kapperappels

Bruschetta met tonijn-mascarponecrème en kapperappels

Voorbereiding 10 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 8 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix de inhoud van 1 blik uitgelekte tonijn, 150 g mascarpone, het sap van ½ citroen en 4 el gehakte bieslook. Breng op smaak met peper. Giet 1 tl olijfolie op elk stuk stokbrood. Kruid met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Haal uit de oven en beleg met de tonijncrème en 16 kapperappels. Werk af met peterselieblaadjes, fijne sneetjes rode ui en kruid af met peper. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte 0.25
  • Blik uitgelekte tonijn 0.50
  • Mascarpone 75 g
  • Citroensap 0.25
  • Gehakte bieslook 2 el
  • Olijfolie 0.50 tl
  • Kapperappels 8
  • Peterselieblaadjes
  • Fijne sneetjes rode ui
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte 0.25
  • Blik uitgelekte tonijn 0.50
  • Mascarpone 75 g
  • Citroensap 0.25
  • Gehakte bieslook 2 el
  • Olijfolie 0.50 tl
  • Kapperappels 8
  • Peterselieblaadjes
  • Fijne sneetjes rode ui
  • Peper