Glaasjes met bietenhummus | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix de bieten. Kruid met peper en zout. Verdeel over de glaasjes en zet minstens 2 uur in de koelkast.
  2. Breng de zure room op smaak met het citroensap, peper, zout en wat gesnipperd bieslook. Hou apart.
  3. Snij de forel in kleine blokjes. Hou apart.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gekookte biete(n) 1
  • Zure room 10 g
  • Peper en zout
  • Citroensap 0.50 el
  • Enkele stelen bieslook
  • Forel 25 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gekookte biete(n) 1
  • Zure room 10 g
  • Peper en zout
  • Citroensap 0.50 el
  • Enkele stelen bieslook
  • Forel 25 g