Pel de uien en snij ze in dunne halve maantjes. Meng in een kom het water met de rietsuiker, de azijn en het zout. Roer goed, leg er de uien in en zet opzij.
Maak de omeletwraps. Hak de bieslook en de peterselie fijn. Klop in een grote mengkom de eieren los met de melk en schep er de verse kruiden onder. Kruid met zout, peper en paprikapoeder. Bak hiervan een omelet in een grote braadpan met de olijfolie. Laat afkoelen.
Besmeer de helft van de omelet met plattekaas. Verdeel er de gerookte zalm, de gemarineerde rode ui en de veldsla over en kruid met zout en peper. Rol de omelet op en verdeel in wraps van dezelfde grootte.
Om plasticfolie of aluminiumfolie te vervangen, kan je bijenwasdoeken gebruiken (stof met een laagje bijenwas, wasbaar én herbruikbaar). Heb je die niet? Een schone handdoek doet precies hetzelfde. Heel praktisch, en vooral zoveel milieuvriendelijker.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
114 kcal
Vetten
7,4 g
koolhydraten
4 g
waarvan suikers
3,7 g
vezels
0,8 g
Eiwitten
7,7 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.