Sint-jakobsschelpen met appel-komkommersalsa | Carrefour

Sint-jakobsschelpen met appel-komkommersalsa

Sint-jakobsschelpen met appel-komkommersalsa

Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Dep het vlees van de sint-jakobsschelpen droog en kruid met zout en peper. Verhit de boter en de olie en bak de vruchten 2 min per kant.
  2. Meng de blokjes appel en komkommer met de koriander, het limoensap, de sjalot en de suiker.
  3. Leg de vruchten van de sint-jakobsschelpen weer in hun schelp en serveer met een lepeltje salsa.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sint-jakobsschelpen 4
  • Boter 1 el
  • Olijfolie 0.50 el
  • Komkommer, in kleine blokjes 0.25
  • Appel, Granny Smith, in kleine blokjes 0.50
  • Koriander, gesnipperd 0.50 el
  • Limoen (sap) 0.25
  • Sjalot, heel fijn gesnipperd 0.50
  • Suiker 0.50 tl
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Sint-jakobsschelpen 4
  • Boter 1 el
  • Olijfolie 0.50 el
  • Komkommer, in kleine blokjes 0.25
  • Appel, Granny Smith, in kleine blokjes 0.50
  • Koriander, gesnipperd 0.50 el
  • Limoen (sap) 0.25
  • Sjalot, heel fijn gesnipperd 0.50
  • Suiker 0.50 tl
  • Zout, peper