Surf en turf wonton-ravioli met zeebaars en Madagaskar-garnalen, bulgogi kippenbouillon, shiitake, paksoi, lente-ui en een emulsie van kokos en citroengras.(by Paul Delrez) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Surf en turf wonton-ravioli met zeebaars en Madagaskar-garnalen, bulgogi kippenbouillon, shiitake, paksoi, lente-ui en een emulsie van kokos en citroengras.(by Paul Delrez)

Surf en turf wonton-ravioli met zeebaars en Madagaskar-garnalen, bulgogi kippenbouillon, shiitake, paksoi, lente-ui en een emulsie van kokos en citroengras.(by Paul Delrez)

Voorbereiding 45 min.
Moelijkheid Moeilijk
Voorbereiding 45 min.
Moelijkheid Moeilijk
  1. Voor de vulling van de ravioli: maak de zeebaarsfilets schoon, ontvel ze en snijd ze in stukken.
    Pel de garnalen en verwijder hun darmkanaal met een mes.
    Doe de stukjes zeebaars en de helft van de garnalen in een blender. Voeg de room, de eieren, de Espelette peper en het zout toe. Menghet geheel. Hak de overige garnalen fijn met een mes en voeg ze toe aan het mengsel.

  2. Voor de bulgogi-bouillon: leg de in stukjes gesneden kip, de shiitake, de sjalotjes, de wortelen, de selderstengels, het preiwit, de rode peper, de verse gember, 1 takje citroengras en 1 peer in een grote pan. Laat alles enkele minuten stoven en voeg vervolgens 2 liter water toe. Laat 30 minuten sudderen van zodra het water kookt en voeg dan wat sesamolie en sojasaus toe. Kruid nog wat bij indien nodig.
    Voor de ravioli: leg 1 theelepel vulling in het midden van een ravioli velletje en vouw het dicht door de uiteinden met water te bevochtigen. Zorg ervoor dat ze goed dichtgeplakt zijn. Maak er 5 per persoon.

  3. Voor de emulsie: verwarm de kokosmelk in een pan en voeg er 2 takken citroengras aan toe. Niet aan de kook brengen. Verwijder het citroengras na 15 minuten.
    Filter de bouillon. Laat nog wat inkoken indien nodig. Pocheer de ravioli, de jonge uien en de paksoïblaadjes ongeveer 2 minuten.

  4. Leg de ravioli op de bodem van een soepbord. Voeg vervolgens de garnering toe (jonge uien en paksoï).
    Giet de bulgogi-bouillon erover.
    Mix de kokosmelk met een mixer en giet de emulsie vervolgens over je gerecht.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • wonton-ravioli velletjes 0.5 pakje
  • zeebaarsfilets 2 st
  • Madagaskar-garnalen 200 g
  • room 12.5 cl.
  • Espelette peper 0.5 tl
  • eieren 1 st
  • kip 0.5 st
  • shiitake 100 g
  • sjalotjes 1 st
  • wortelen 1 st
  • stengels selder 1 st
  • preiwit 0.5 st
  • rode peper 0.5 st
  • verse gember 10 g
  • peer 0.5 st
  • sojasaus 1 el
  • sesamolie 0.5 el
  • paksoi 1 st
  • jonge uien 0.5 bosje
  • kokosmelk 250 ml
  • takjes citroengras 1.5 st
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • wonton-ravioli velletjes 0.5 pakje
  • zeebaarsfilets 2 st
  • Madagaskar-garnalen 200 g
  • room 12.5 cl.
  • Espelette peper 0.5 tl
  • eieren 1 st
  • kip 0.5 st
  • shiitake 100 g
  • sjalotjes 1 st
  • wortelen 1 st
  • stengels selder 1 st
  • preiwit 0.5 st
  • rode peper 0.5 st
  • verse gember 10 g
  • peer 0.5 st
  • sojasaus 1 el
  • sesamolie 0.5 el
  • paksoi 1 st
  • jonge uien 0.5 bosje
  • kokosmelk 250 ml
  • takjes citroengras 1.5 st