Rasp de zeste van de limoen. Snij de vis in grove stukken. Verwijder de zaadjes uit het pepertje. Mix de vis in de keukenrobot fijn met het pepertje, de currypasta, de koriander, de limoenzeste en het ei. Rol hiervan 8 balletjes, duw ze wat platter en rol ze door de bloem.
Verhit de arachideolie in een braadpan en bak de viskoekjes rondom goudbruin.
Snij de lente-uitjes fijn. Schik de viskoekjes op de borden en decoreer met de extra koriander en de lente-ui. Serveer met de Thai chili saus.
TIPRol de koekjes na de bloem ook nog door sesamzaadjes.
Met de hoeveelheden in bovenstaand recept bereid je 8 viskoekjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
208 kcal
Vetten
13 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
3,1 g
vezels
0,7 g
Eiwitten
10 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.