Zalm in papillot met bloemkoolcouscous | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zalm in papillot met bloemkoolcouscous

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de bloemkool in grove stukken en mix ze dan in de blender tot korrels met de grootte van griesmeel. 
  2. Beboter vier vellen bakpapier en leg er telkens een zalmfilet op. Schep er bloemkoolcouscous over, aardappelblokjes, lente-ui, tijm, kappertjes, olijven en enkele roze peperbessen. Kruid met zout en peper. 
  3. Giet bij elke papillot 2 el witte wijn en sluit de pakketjes. Bak ze 15 min op de barbecue. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.25
  • Zalmfilet(s) 2
  • Aardappelen, in blokjes 2
  • Lente-ui(tjes), gesnipperd 1
  • Takjes tijm
  • Kappertjes 1 el
  • Groene olijven, ontpit en in plakjes 20 g
  • Roze peperbessen
  • Witte wijn 4 el
  • Boter
  • Zout, peper van de molen
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool 0.25
  • Zalmfilet(s) 2
  • Aardappelen, in blokjes 2
  • Lente-ui(tjes), gesnipperd 1
  • Takjes tijm
  • Kappertjes 1 el
  • Groene olijven, ontpit en in plakjes 20 g
  • Roze peperbessen
  • Witte wijn 4 el
  • Boter
  • Zout, peper van de molen