Tartare de saumon et framboises | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tartare de saumon et framboises

Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de zalm in blokjes van ongeveer 0,5 cm en leg meteen in de koelkast. Snipper de lente-ui en de bieslook. Spoel de limoen, rasp er de zeste af en pers de vrucht uit.
  2. Meng de zalm met de zure room, de uitjes, de bieslook en de limoenzeste. Voeg 1 el limoensap toe en kruid met zout en peper.
  3. Schep met behulp van een serveerring een torentje tartaar op elk bord. Bedek met de gehakte frambozen. Sprenkel er wat limoensap over en bestrooi met lente-ui, bieslook en peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zalmfilet 300 g
  • Lente-uitjes + voor de afwerking 2
  • Bieslook + voor de afwerking 10 g
  • Onbehandelde limoen
  • Zure room 2 el
  • Verse frambozen, grof gehakt 6
  • Platte peterselie
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zalmfilet 300 g
  • Lente-uitjes + voor de afwerking 2
  • Bieslook + voor de afwerking 10 g
  • Onbehandelde limoen
  • Zure room 2 el
  • Verse frambozen, grof gehakt 6
  • Platte peterselie
  • Zout, peper