Bibimbap met gehakt en ei | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Bibimbap met gehakt en ei

Voorbereiding 25 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de gember. Snij de wortelen, de komkommer en de paksoi in dunne reepjes en de champignons in schijfjes. Pers de knoflook. Bak het gehakt in 1 el sesamolie. Roer een sausje van de bruine suiker, de sojasaus, de knoflook, de chilivlokken en de gember. Meng goed, giet bij het gehakt en laat op een hoog vuur 2 min bakken.

  2. Bak in een andere pan de champignons goudbruin in de rest van de sesamolie. Kruid met peper en zout en schep uit de pan. Bak daarin nu kort de paksoi. Bak vier spiegeleieren. Giet de rijst af en verdeel hem over vier bowls.

  3. Schik er de groenten, het gehakt en een spiegelei bij en serveer met de saus.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 115 kcal
Vetten 5,6 g
koolhydraten 9,7 g
waarvan suikers 2,2 g
vezels 1,0 g
Eiwitten 5,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Witte rijst 100 g
  • Gember 0.50 cm
  • Wortelen 1
  • Komkommer 0.50
  • Paksoi 0.50
  • Bruine champignons 75 g
  • Gemengd gehakt 200 g
  • Sesamolie 1 el
  • Bruine suiker 10 g
  • Sojasaus 12.50 ml
  • Teentjes knoflook 1
  • Chilivlokken 0.50 snuifje
  • Eieren 2
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Witte rijst 100 g
  • Gember 0.50 cm
  • Wortelen 1
  • Komkommer 0.50
  • Paksoi 0.50
  • Bruine champignons 75 g
  • Gemengd gehakt 200 g
  • Sesamolie 1 el
  • Bruine suiker 10 g
  • Sojasaus 12.50 ml
  • Teentjes knoflook 1
  • Chilivlokken 0.50 snuifje
  • Eieren 2
  • Zout
  • Peper