Niet toegevoegd

Briochebrood natuur
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Kruid het vlees met zout en peper, besprenkel met olijfolie en masseer het. Verpak in plasticfolie en laat 1 u marineren in de koelkast. Bak het dan op een hoog vuur snel bruin (30 seconden per kant). Het vlees moet bleu gebakken zijn. Laat rusten.
Besmeer de sneden brioche met gesmolten boter. Beleg 1 snede met een beetje gekonfijte ui en het spek.
Snij het vlees in dunne sneetjes, iets dikker dan carpaccio, en leg ze op het spek. Leg er de tweede snede brioche met de beboterde kant naar beneden op. Beboter de buitenkanten van de brioche en bak 1 à 2 min onder de ovengrill. Snij in aantrekkelijke stukjes (driehoekjes, rondjes) en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 243 kcal |
Vetten | 12 g |
koolhydraten | 24 g |
waarvan suikers | 14 g |
vezels | 0,7 g |
Eiwitten | 8,7 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.