Croque brioche met everzwijn en gekonfijte ui | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Croque brioche met everzwijn en gekonfijte ui

Voorbereiding 15 min.
Kook 4 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 4 min.
Staande tijd 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kruid het vlees met zout en peper, besprenkel met olijfolie en masseer het. Verpak in plasticfolie en laat 1 u marineren in de koelkast. Bak het dan op een hoog vuur snel bruin (30 seconden per kant). Het vlees moet bleu gebakken zijn. Laat rusten.

  2. Besmeer de sneden brioche met gesmolten boter. Beleg 1 snede met een beetje gekonfijte ui en het spek.

  3. Snij het vlees in dunne sneetjes, iets dikker dan carpaccio, en leg ze op het spek. Leg er de tweede snede brioche met de beboterde kant naar beneden op. Beboter de buitenkanten van de brioche en bak 1 à 2 min onder de ovengrill. Snij in aantrekkelijke stukjes (driehoekjes, rondjes) en serveer.

    TIP Geen Colonnataspek? Vervang het door sneetjes pancetta, zo dun als papier.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 243 kcal
Vetten 12 g
koolhydraten 24 g
waarvan suikers 14 g
vezels 0,7 g
Eiwitten 8,7 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Everzwijnsteak 50 g
  • Sneden brioche natuur 1
  • Gekonfijte ui 50 g
  • Snede Colonnata-spek 0.50
  • Olijfolie
  • Gezouten boter
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Everzwijnsteak 50 g
  • Sneden brioche natuur 1
  • Gekonfijte ui 50 g
  • Snede Colonnata-spek 0.50
  • Olijfolie
  • Gezouten boter
  • Zout
  • Peper