Eikenbladsla, artisjokharten en gepaneerd kalfsvlees | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Eikenbladsla, artisjokharten en gepaneerd kalfsvlees

Eikenbladsla, artisjokharten en gepaneerd kalfsvlees

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Klop het ei los in een diep bord. Meng in een ander bord het paneermeel met de salie en de citroenzeste. Kruid met peper en zout. Haal de kalfslapjes een voor een door het ei, daarna door het paneermeel. Verhit 50 ml plantaardige olie in een grote pan en bak de kalfslapjes 2 tot 3 min goudbruin langs elke kant. Hou warm.
  2. Snij de artisjokharten doormidden. Gril 2 tot 3 min in een sauteerpan in de plantaardige olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Was de eikenbladsla en rucola en zwier droog. Verdeel samen met de kerstomaten over de borden. Voeg de artisjokharten en de kalfslapjes toe en versier met enkele gedroogde tomaten en kappertjes. Besprenkel met een scheutje olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout naar smaak. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bokaal artisjokharten op olijfolie 0.50
  • Plantaardige olie 2 el
  • Krop groene eikenbladsla 0.50
  • Rucola 125 g
  • Kerstomaten, gehalveerd 60 g
  • Gedroogde tomaten 4
  • Kappertjes 6
  • Olijfolie
  • Citroen (sap) 0.25
  • Zout, peper

Voor de kalfslapjes:

  • Ei 0.50
  • Paneermeel 75
  • Verse fijngehakte salie 2 el
  • Citroen (zeste) 0.25
  • Escalopes de veau de 120 g 2
  • Plantaardige olie
  • Zout, Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bokaal artisjokharten op olijfolie 0.50
  • Plantaardige olie 2 el
  • Krop groene eikenbladsla 0.50
  • Rucola 125 g
  • Kerstomaten, gehalveerd 60 g
  • Gedroogde tomaten 4
  • Kappertjes 6
  • Olijfolie
  • Citroen (sap) 0.25
  • Zout, peper

Voor de kalfslapjes:

  • Ei 0.50
  • Paneermeel 75
  • Verse fijngehakte salie 2 el
  • Citroen (zeste) 0.25
  • Escalopes de veau de 120 g 2
  • Plantaardige olie
  • Zout, Peper