Gado-gado met rundsatés en pindasaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gado-gado met rundsatés en pindasaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed.
  2. Snij het vlees in dunne reepjes en rijg het aan spiesjes. Leg ze op een schotel, nappeer met marinade en laat 30 min marineren. Verdeel intussen de groenten over vier borden.
  3. Voor de pindasaus: bak de sjalot 3 min zachtjes in een droge pan. Voeg de pepertjes toe en laat meebakken. Voeg de suiker toe en laat even sudderen. Roer er de pindakaas, de sojasaus en eventueel een klein beetje water door. Rooster de spiesjes ongeveer 2 min aan elke kant en dien ze op met de groenten en de pindasaus. Strooi er gehakte pinda’s over en werk af met de munt en gehalveerde limoenen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rundvlees (gepelde biefstuk) 300 g
  • Zakje gemengde salade 0.50
  • Takjes munt 4
  • Bosje radijzen, in plakjes 1
  • Minikomkommers, in plakjes 2
  • Pakje sojascheuten 1
  • Schaaltje gele kerstomaatjes, gehalveerd 0.50

Voor de marinade:

  • Stengels citroengras, gesnipperd 1.5
  • Teentjes knoflook, geperst 1.5
  • Rode pepertjes, zonder zaadjes en fijngesnipperd 1.5
  • Peterselie, fijngesnipperd 7 g
  • Bruine suiker 1.5 el
  • Koriander in poeder 1.5 tl
  • Vissaus 35 ml
  • Citroensap 25 ml
  • Olijfolie 2 el

Voor de pindasaus:

  • Sjalot, fijngesnipperd 0.50
  • Rode pepertjes, fijngehakt 1
  • Bruine suiker 0.50 el
  • Pindakaas 150 g
  • Sojasaus 25 ml
  • Pinda’s, grof gehakt 2 el
  • Enkele limoenen
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rundvlees (gepelde biefstuk) 300 g
  • Zakje gemengde salade 0.50
  • Takjes munt 4
  • Bosje radijzen, in plakjes 1
  • Minikomkommers, in plakjes 2
  • Pakje sojascheuten 1
  • Schaaltje gele kerstomaatjes, gehalveerd 0.50

Voor de marinade:

  • Stengels citroengras, gesnipperd 1.5
  • Teentjes knoflook, geperst 1.5
  • Rode pepertjes, zonder zaadjes en fijngesnipperd 1.5
  • Peterselie, fijngesnipperd 7 g
  • Bruine suiker 1.5 el
  • Koriander in poeder 1.5 tl
  • Vissaus 35 ml
  • Citroensap 25 ml
  • Olijfolie 2 el

Voor de pindasaus:

  • Sjalot, fijngesnipperd 0.50
  • Rode pepertjes, fijngehakt 1
  • Bruine suiker 0.50 el
  • Pindakaas 150 g
  • Sojasaus 25 ml
  • Pinda’s, grof gehakt 2 el
  • Enkele limoenen