Gemarineerde kippenvleugels met mosterd, citroen, honing en tagliatelle van courgette (bio) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gemarineerde kippenvleugels met mosterd, citroen, honing en tagliatelle van courgette (bio)

Gemarineerde kippenvleugels met mosterd, citroen, honing en tagliatelle van courgette (bio)

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe de kippenvleugels in een diepvrieszak en voeg er de honing, mosterd, de geraspte schil van de citroen, en de helft van het citroensap, de tijm, de olijfolie, zout en peper aan toe. Sluit de zak, verdeel de marinade op de kippenvleugels en zet ze minstens 1 uur koel.
  2. Bereid ondertussen je tagliatelle van courgette, die je geschild hebt met een dunschiller, in een saladekom waar je olijfolie, de andere helft van het citroensap, het zout en de peper aan toevoegt.
  3. Haal de vleugeltjes uit de zak en leg ze in een schaal.
  4. Neem de kip uit de oven en eet ze lekker op met de tagliatelle van courgette. Smakelijk!

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kippenvleugels Carrefour Bio 1
  • Courgette Carrefour Bio 1
  • Mosterd Carrefour Bio 3 el
  • Honing Carrefour Bio 1 el
  • Olijfolie Carrefour Bio 2 el
  • Teentje knoflook Carrefour Bio 1
  • Geraspte schil van citroen Carrefour Bio 1
  • Sap van citroen Carrefour Bio 1
  • Tijmtakjes Carrefour Bio
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kippenvleugels Carrefour Bio 1
  • Courgette Carrefour Bio 1
  • Mosterd Carrefour Bio 3 el
  • Honing Carrefour Bio 1 el
  • Olijfolie Carrefour Bio 2 el
  • Teentje knoflook Carrefour Bio 1
  • Geraspte schil van citroen Carrefour Bio 1
  • Sap van citroen Carrefour Bio 1
  • Tijmtakjes Carrefour Bio
  • Zout
  • Peper