Kip met muesli, wortelen en gebakken bloemkool, met yoghurt-currysaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kip met muesli, wortelen en gebakken bloemkool, met yoghurt-currysaus

Kip met muesli, wortelen en gebakken bloemkool, met yoghurt-currysaus

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Klop de eieren los met de kippenkruiden, zout en peper. Rol de kipfilets door het eien dan door de muesli. Zet de kipfilets in de koelkast. Kip met muesli, wortelen en gebakken bloemkool, met yoghurt-currysaus.
  2. Blancheer de bloemkool en de wortelen 5 min in licht gezouten. Verhit de wok met een beetje olijfolie, de ansjovis en de knoflook. Voeg de groenten toe en laat 5 min bakken. De groenten moeten nog redelij ik knapperig blij ven. Voeg de citroenzeste toe en kruid met peper.
  3. Bak de kipfilets in een braadpan in olijfolie tot ze doorbakken zijn. Meng alle ingrediënten voor de yoghurtsaus. Dien de kip op met de groenten en de saus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ei(eren) 1
  • Kippenkruiden 0.50 tl
  • Kipfilets 2
  • Muesli (ongesuikerd) 50 g
  • Kleine bloemkool, in roosjes 0.50
  • Wortelen, in schijfjes 1.5
  • Reepjes ansjovisfilet 2
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Citroen (zeste) 0.50
  • Olijfolie
  • Zout, peper

Voor de saus:

  • Potje(s) natuuryoghurt 1
  • Limoen (sap) 0.25
  • Peterselie, fijngesnipperd
  • Kerriepoeder 1 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ei(eren) 1
  • Kippenkruiden 0.50 tl
  • Kipfilets 2
  • Muesli (ongesuikerd) 50 g
  • Kleine bloemkool, in roosjes 0.50
  • Wortelen, in schijfjes 1.5
  • Reepjes ansjovisfilet 2
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Citroen (zeste) 0.50
  • Olijfolie
  • Zout, peper

Voor de saus:

  • Potje(s) natuuryoghurt 1
  • Limoen (sap) 0.25
  • Peterselie, fijngesnipperd
  • Kerriepoeder 1 el
  • Zout, peper