Plet de knoflook en het citroengras. Snipper de uien, rasp de gember en snij het pepertje in rondjes. Snij het rundsvlees in kleine blokjes en bak het in een scheutje arachideolie.
Voeg de uien, de knoflook, de sambal oelek en de gemalen specerijen toe. Laat 3 min bakken. Blus met de kokosmelk en de bouillon. Voeg de limoenbladeren, het citroengras en de geraspte gember toe en laat 2 u 30 min sudderen.
Proef en breng indien nodig verder op smaak. Decoreer met het pepertje en serveer.
TIPHeerlijk met rijst en gebakken paksoi.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
99 kcal
Vetten
5,5 g
koolhydraten
1,1 g
waarvan suikers
0,8 g
vezels
0,6 g
Eiwitten
11 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.