Snij de lente-uitjes, het pepertje en de komkommers in rondjes. Maak het pannenkoekenbeslag: klop in een grote mengkom de rijstbloem op met de kokosmelk, het spuitwater, de kurkuma en de vissaus. Laat 20 min rusten.
Maak intussen de Nuoc-Châm-saus. Pers de knoflook en hak de paprika en de koriander fijn. Meng de vissaus met de paprika, de knoflook, de koriander, het water en de suiker. Roer tot de suiker opgelost is. Pers de halve limoen uit en roer 2 el sap door de saus. Zet opzij.
Snij de kip in stukken en pocheer ze 3 min in kokend water. Snipper de verse kruiden. Bak de champignons bruin in een beetje olie en kruid ze met peper en zout. Bak in een andere braadpan een kleine, dunne pannenkoek in een beetje olie. Beleg met sojascheuten, kip, champignons, lente-ui, pepertje en komkommer. Bestrooi met verse kruiden, sprenkel er wat chilisaus over en plooi de pannenkoek dubbel. Bak zo verder pannenkoeken en vul ze op dezelfde manier. Serveer met de rest van de komkommer en kruiden en geef er de Nuoc-Châm-saus bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
102 kcal
Vetten
3,6 g
koolhydraten
10 g
waarvan suikers
4,0 g
vezels
1,0 g
Eiwitten
6,4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.