Wraps met vleesbrood en zure room | Carrefour

Je tijdstip

Wraps met vleesbrood en zure room

Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Voor het vleesbrood: vet 4 ovenschaaltjes (type ramequin) in met zonnebloemolie. Meng de melk met de ketchup, de havervlokken en de look. Kruid met zout en peper  en schep in de schaaltjes. Voeg het gehakt toe en meng. Zet de schaaltjes 3 min in de magnetron op volle kracht. Controleer of het gehakt gaar is en bak indien nodig nog 30 sec.
  2. Meng voor de looksaus de mayonaise met de room, de knoflook, de bieslook, zout en peper.
  3. Verwarm de rode bonen in de microgolfoven. Schep de inhoud van de schaaltjes op de wraps, voeg er rode bonen bij en bestrooi met het gehakte pepertje. Leg er blaadjes sla bij en rol op. Dien op met de looksaus en versierd met platte peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Blik rode bonen, gespoeld en uitgelekt 1
  • Wraps 2
  • Pepertjes, zonder zaadjes, fijngehakt 1
  • Krop krokante sla 1
  • Platte peterselie

VOOR HET VLEESBROOD:

  • Zonnebloemolie
  • Melk 15 ml
  • Ketchup 1.5 el
  • Havervlokken 1.5 el
  • Teentje knoflook, gesnipperd 0.50
  • Gehakt 150 g
  • Zout

VOOR DE LOOKSAUS:

  • Yoghurtmayonaise 2.5 el
  • Room 1.5 el
  • Teentje(s) knoflook, gesnipperd 1
  • Verse bieslook, fijngehakt 0.50 el
  • Versgemalen zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Blik rode bonen, gespoeld en uitgelekt 1
  • Wraps 2
  • Pepertjes, zonder zaadjes, fijngehakt 1
  • Krop krokante sla 1
  • Platte peterselie

VOOR HET VLEESBROOD:

  • Zonnebloemolie
  • Melk 15 ml
  • Ketchup 1.5 el
  • Havervlokken 1.5 el
  • Teentje knoflook, gesnipperd 0.50
  • Gehakt 150 g
  • Zout

VOOR DE LOOKSAUS:

  • Yoghurtmayonaise 2.5 el
  • Room 1.5 el
  • Teentje(s) knoflook, gesnipperd 1
  • Verse bieslook, fijngehakt 0.50 el
  • Versgemalen zwarte peper