Chocoladeperentaart | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Chocoladeperentaart

Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Beboter een taartvorm, bekleed met bakpapier en beboter opnieuw. Bestrooi met 2 eetlepelsl suiker. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Voeg de likeur toe en laat afkoelen. Klop de eierdooiers met de suiker op tot een schuimig mengsel. Giet er de gesmolten chocolade en de hazelnoten bij. Klop de eiwitten op en voeg voorzichtig toe aan de chocolade.
  3. Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Voeg de likeur toe en laat afkoelen. Klop de eierdooiers met de suiker op tot een schuimig mengsel. Giet er de gesmolten chocolade en de hazelnoten bij. Klop de eiwitten op en voeg voorzichtig toe aan de chocolade.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Boter + voor de bakvorm 42 g
  • Suiker + voor de bakvorm 35 g
  • Zwarte chocolade, in stukken 40 g
  • Likeur (b.v. Cointreau) 0.50 el
  • Eieren, gesplitst 2
  • Hazelnoten, fijngehakt 40 g
  • Doyennéperen, in plakjes 2
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Boter + voor de bakvorm 42 g
  • Suiker + voor de bakvorm 35 g
  • Zwarte chocolade, in stukken 40 g
  • Likeur (b.v. Cointreau) 0.50 el
  • Eieren, gesplitst 2
  • Hazelnoten, fijngehakt 40 g
  • Doyennéperen, in plakjes 2