Lichte chocolade cheesecake | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lichte chocolade cheesecake

Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 140°C. Beboter een springvorm en bekleed de bodem met bakpapier.
  2. Meng de kaas met de yoghurt en de suiker. Voeg het  cacaopoeder toe en meng goed. Voeg één na één de eieren toe en klop goed op tot een glad deeg. Schep er de helft van de frambozen onder en giet het deeg in de bakvorm. Bak 40 min in de oven en laat in de oven afkoelen met de deur open.
  3. Leg dan de cheesecake op een rooster en zet minstens 2 u in de koelkast. Werk de taart af met de rest van de frambozen en strooi er een beetje glazuursuiker over.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Lichte roomkaas (type Philadelphia light) op kamertemperatuur 250 g
  • Griekse yoghurt 75 g
  • Suiker 50 g
  • Ongezoet cacaopoeder 15 g
  • Ei(eren) 1
  • Frambozen 75 g
  • Boter
  • Glazuursuiker
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Lichte roomkaas (type Philadelphia light) op kamertemperatuur 250 g
  • Griekse yoghurt 75 g
  • Suiker 50 g
  • Ongezoet cacaopoeder 15 g
  • Ei(eren) 1
  • Frambozen 75 g
  • Boter
  • Glazuursuiker

Nutritionele informatie

Per portie

  • 260 kcal
  • 11,6 g vetten
  • 27,7 g koolhydraten
  • 26,7 g suikers
  • 3,6 g vezels
  • 9,8 g eiwitten