Mini bodding met rozijnenbrood en appelen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Mini bodding met rozijnenbrood en appelen

Mini bodding met rozijnenbrood en appelen

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de geschilde appelen in kleine blokjes en bak ze enkele minuten in de boter. Zet opzij.
  2. Snij de kramiek in kleine stukken en doe deze in een saladekom. Doe de melk, de suiker, de eieren en de appelen erbij en meng goed.
  3. Verdeel het mengsel over 6 muffinvormen en plaats ze in de oven op 180 °C gedurende 30 tot 35 minuten. Ontvorm de broodpudding enkele minuten na het uit de oven nemen en eet hem lauw of koud.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jonagoldappel(en) 1
  • Kramiek Carrefour (indien mogelijk oudbakken) 100 g
  • Ei(eren) van kippen met vrije uitloop Carrefour 1
  • Halfvolle melk Carrefour 125 ml
  • Klontje zachte boter Carrefour
  • Ruwe rietsuiker of bruine suiker 30 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Jonagoldappel(en) 1
  • Kramiek Carrefour (indien mogelijk oudbakken) 100 g
  • Ei(eren) van kippen met vrije uitloop Carrefour 1
  • Halfvolle melk Carrefour 125 ml
  • Klontje zachte boter Carrefour
  • Ruwe rietsuiker of bruine suiker 30 g